natuurlijke heling
en bewustwording

Els Lode

Methoden

Voetreflexologie:
Is een methode waarbij altijd beide voeten behandelt worden. Rechtervoet staat voor het behandelen van alle fysieke klachten en linkervoet staat voor alle emotionele en psychische blokkades. Op de voeten zijn alle onderdelen van het menselijk lichaam terug te vinden. Door middel van een impuls op de voet geeft het een signaal naar de corresponderende plek in het lichaam.
Lees verder

Onbegrensde Energetische Mogelijkheden:
Alles wat we meemaken slaan we op in onze cellen. Van kleine ervaringen tot zeer zware trauma’s zoals b.v. gepest zijn, mishandeling of misbruik. Alle ervaringen ook al zijn ze maar heel klein kunnen een belemmerende overtuiging binnenin jezelf hebben, waardoor je niet kan functioneren zoals het in je oorspronkelijke blauwdruk de bedoeling is.
Lees verder

Systeem/Familie - opstellingen:
Dit hoeft niet altijd familie te zijn, het kan ook een bedrijf zijn of een sportteam. Eigenlijk is alles op te stellen. Er zijn onzichtbare banden die we met elkaar hebben, wat soms een blokkade in de relatie geeft. Opstellingen kunnen verhelderende en bevrijde inzichten geven voor mensen die worstelen met vragen over relaties met een partner, ouders, broers of zussen, kinderen maar ook werknemers, collega’s e.d.
Lees verder