natuurlijke heling
en bewustwording

Els Lode

Choco-Journey

Choco-Journey open je hart en sluit vrede met je verleden

Wil je op unieke wijze uit je hoofd komen en meer in verbinding staan met je hart? Wil je eindelijk jezelf eens op nummer 1 zetten, je controle over boord gooien of bagage/patronen uit het verleden loslaten? Ga dan op cacaoreis.

Bij de Choco-Journey wordt de cacao in combinatie met de caapi en psilocybine ingezet. Samen met 20 kruiden die de hartverbinding stimuleert. Het nodigt je uit om op een zachte maar heldere wijze naar binnen te gaan. Je gaat ontdekken wat voor jou belangrijk is en wat er mogelijk nog in de weg staat om je mooiste leven te leven. De reis geeft je inzichten, wijsheid, confrontatie en visioenen. Met behulp van de unieke combinatie van meditatie, healing en gebruik van het choco plantmedicijn kom jij weer in je kracht te staan. Marjolein en Els begeleiden je puur en vanuit zuivere intenties: “Een zeer liefdevol medicijn dat je helpt op zachte wijze te verbinden met je hart, je lichaam en je ziel.”

Terug naar de Bron

We zijn allemaal uit de Bron voortgekomen. Als baby hadden we nog een zuivere verbinding met de Bron, maar door alles wat we meemaken hier op aarde, denk aan opvoeding, opleiding, trauma's e.d. kan het contact met de Bron vertroebelt of zelfs zoek zijn. We zijn vergeten hoe groots we zijn en welke (levens)krachten we bezitten; met de Choco-Journey ga je de toegang tot de Bron herontdekken.

Heilig Plantmedicijn

Plantmedicijnen activeren het zelf herstellend vermogen van jouw gehele systeem, zowel lichaam als geest en boosten je immuunsysteem. Ze openen letterlijk je hart waardoor alles weer kan stromen. Begeleiders Marjolein en Els die al bijna 25 jaar heling en coaching werk doen, hebben een diep respect voor de plantmedicijnen. Deze planten zijn heilig en daar dient ook op die manier, vanuit respect mee om te worden gegaan. Het is een enorme eer om met de spirit van deze planten te mogen werken.”

Ga je mee op reis?


Groep

Met maximaal 6 personen in een groep maak je jouw persoonlijke innerlijke reis, onder een liefdevolle professionele begeleiding.

Per persoon: € 350,00 (incl. cacao plantmedicijn, eten, drinken, logies en ontbijt)


Duo reis privé

Lekker met z’n tweeën; zonder afleiding en in je eigen energie, zeer bijzonder voor je relatie, geeft vaak veel inzichten, helderheid en verdieping.

Per persoon € 695.00  (incl. cacao plantmedicijn, eten, drinken, logies en ontbijt)Programma

>Ontvangst: 17.00 uur
>Kennismaken met elkaar
>Inleidingsritueel en intentie zetten
>Inname plantmedicijn
>Na ongeveer 5 uur afronding van de ceremonie, gezamenlijke maaltijd.
>Dan gaan we de nacht in, je slaap maar reist tegelijk nog door.
>Je eigen ochtendritueel
>Tussen 10.00 en 10.30 gezamenlijk ontbijten en delen van onze ervaringen
>Bedding voor integratie in je leven
>Afsluiten: rond 11.30 uur


Belangrijk: 
Het is af te raden voor hartpatiënten, mensen met hoge bloedruk en in combinatie met antidepressiva of sint-janskruid en enige andere vormen van medicatie.


Locatie:

De Choco-Journey vindt plaats bij:
Stal de Marshoek
Marshoekersteeg 17A
7722KR Dalfsen


Voor vragen kan je bellen of mailen naar:

Marjolein Beunk
0611392811
marjoleinbeunk@gmail.com

Els Lode
0625116156
info@elslode.nl